Rentacar beograd cene

Rentacar beograd

Rent a car agencija za najam vozila

 

PRISTUPITE VAŠEM NALOGU

BESPLATNA REGISTRACIJA

Pristup Nalogu

Besplatna registracija

 

PRETRAGA

Ime ili deo imena firme

 
PKS Preporučuje:

 

 

Katalog :: Kompjuteri :: Informacioni sistemi :: ASISTENT D.O.O.

 


ASISTENT D.O.O.

  • O nama
  • Katalog - Usluge
  • Reference
  • Galerija
  • Poslovi
  • Novosti
  • Kontakt

Bookmark and Share

O nama

 

 

Asistent d.o.o., iz Beograda se bavi prodajom, implementacijom i podrškom visoko integrisanog ERP sistema PANTHEONTM, koji povezuje sve oblasti poslovanja: profakture kupcima, narudžbine dobavljačima, proizvodnju, robno – materijalno poslovanje, kadrovsku evidenciju i obračun zarada, kao i planiranje i analizu poslovanja.

Poslovanje preduzeća je orijentisano ka integracijama informaciong sistema PANTHEONTM u poslovanje preduzeća. U središte orijentacije implementacije, postavlja se cilj podržavanja i osnaživanja poslovne strategije preduzeća, pri čemu realizacija bazira na efikasnijoj organizacijii, efikasnijoj redistribuciji resursa, izvedenom snižavanju troškova i time - povećanju prihoda preduzeća.

Preduzeće ASISTENT d.o.o. je u decembru 2008 godine primilo sertifikat za efikasnost u sistemu vođenja kvalitete ISO 9001:2008, što potvrđuje, da je poduzeće skoncentrisano posebno na efikasnost u izvršavanju zahteva korisnika, kako procesno, tako i sistemski. Zadovoljstvo korisnika je merilo za uspešnost sistema. Standard ISO 9001:2008 se nadovezuje na zakonske i regulativne normative, a ujedno i zahteva postavljanje izmerljivih ciljeva na različitom nivou sistema. Svakako se ocenjuje obuka i upravljanje kvalitetom, jer standard se temelji na procesu a ne na postupcima. Standard je građen na načelu upravljanja kvalitetom, koje danas u svetu upotrebljivaju uspešne organizacije, bez obzira na delatnost. Upravo zbog svega navedenog, standard je zapravo sažetak dobro poslovne prakse i kao takav predstavlja pomoć organizacijama – preduzećima, koja su usmerena samo prema
najboljim rezultatima.

 

 

 

 

 

 

Katalog - usluge

 

 

Proizvod - usluga

Opis

Cena

Pantheon TM


Pantheon TM
Pantheon TM

Informacioni sistem PantheonTM je kreiran tako da zadovolji potrebe malih, srednjih i velikih preduzeća. Primeren je svakoj poslovnoj delatnosti. Više od 19.000 korisnika u preko 6.200 preduzeća u oblastima proizvodnje,prodaje,usluga koristi PantheonTM

Cena:


Asistent ONE


Asistent ONE
Asistent ONE

Asistent ONE je proizvod firme Asistent d.o.o., koji povezuje Microsoft Office sa poslovno informacionim sistemom Datalab Pantheon i omogućava pristup relevantnim podacima bez potrebe da korisnik izađe iz progama Microsoft Outlook.

Cena:


ASISTENT DMS


ASISTENT DMS
ASISTENT DMS

Potpuni i pouzdani pregled nad kompletnom poslovnom dokumentacijom nudi vam se kroz DMS za DataLab PANTHEON 5.5, zahvaljujući kojoj možete upravljati dokumentima od njihovog nastanka do digitalnog sladištenja i ponovne upotrebe.

Cena:


Asistent AMMOS


Asistent AMMOS
Asistent AMMOS

Asistent AMMOS softver pruža trenutna poboljšanja u produktivnosti radne snage kroz brzu implementaciju, ogromnu prihvaćenost od strane korisnika i mogućnost da se izađe u susret velikom broju potreba.Omogućava uštedu vremena i čuvanje podataka.

Cena:


Go-Global


Go-Global
Go-Global

Go Global je softver koji omogućava pristup bilo kojoj aplikaciji sa bilo kog mesta. Pruža Vam uštedu u vremenu i novcu,takodje omogućava Vam sigurnu vezu bez uz rad na minimalnoj konekciji 256/256.

Cena:


SUMMER BOOTCAMP


SUMMER BOOTCAMP
SUMMER BOOTCAMP

Preduzeće Asistent d.o.o. Beograd, DataLab GOLD Certified Partner organizuje obuke implementarskog tokom leta.Informacija o obuci i uslovima obuke saznajte putem brojeva telefona:+381 11 213 40 33 +381 11 269 19 24 ili e-maila office@asistent.rs

Cena:


 

 

 

 

 

 

 

Reference

 

 

 

 

STRANICA U PRIPREMI

 

 

 

 

 

Galerija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslovi

 

 

Trenutno nema poslova u ponudi

 

 

 

 

 

 

 

Novosti

 

 

2010-05-26

Akcija

 


Počev od 26.25.2010 preduzeće Asistent nudi popust na kupovinu i implemetaciju  poslovno informacionog  sistema Pantheon5.5 .

 

detaljno ...

 

 

 

 

Kontakt

 

Grad

Beograd

Ulica

Bulevar Mihaila Pupina 107

Telefon

+381 11 269 19 24

Mob. Tel.

+381 63 307 073

Fax

+381 11 213 40 33

URL

www.asistent.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATALOGAKCIJE POPUSTIPOSLOVISARADNJANOVOSTIO NAMALINKOVIKONTAKTRENT A CAR BEOGRAD

POSLOVNI KATALOG SRBIJE NIJE ODGOVORAN ZA TAČNOST PODATAKA

 

© sva prava zadržana Poslovni Katalog SRBIJE :: Izrada KompArt agencija 2009.